Torsdag 2 November 2023
02.11.2023 kl. - 03.12.2023 kl.
Påmelding julegåveaksjonen 2023 i Alver Kommune
Julegåveaksjonen i Alver 2023 deler ut matkasser og julegåver og rettar seg spesielt mot barnefamiliar, men også andre vanskeligstilte. 

Julegaveaksjonen i Alver 2023 deler ut matkasser og julegaver og rettar seg spesielt mot barnefamiliar, men også andre vanskeligstilte. Matkasse kan alle søke om, men ved stor pågang vil barnefamiliar bli prioritert framfor andre. Julegaver vert kun delt ut til barn t.o.m 18 år. For å motta julegaver og matkasse må du bu i Alver kommune

Frist for å søke er søndag 3.desember. Søknadar mottatt etter denne datoen vil ikkje verte behandla. Pga stor pågang ber vi om at alle som kan hente matkassene/julegavene sjølv gjer det, og at ein kun ber om levering dersom ein ikkje har mulighet til å hente sjølv. Vi vil presisere at kassene er tunge, og at det ikkje er anbefalt å satse på å bære det med seg til buss. Då er det betre å be om hjelp til transport slik at vi kan planlegge for det. Vi leverer ut matkasser/gåver laurdag 16.desember. Vi kan ikkje love eit klokkeslett for når vi kjem denne dagen. 

Dersom du har spørsmål kan du sende ein e-post til julegaveaksjonen@alver.kommune.no eller kontakte Nordhordland Røde Kors. Du vil få svar seinast 8.desember på om du får motta matkasse/julegåver eller ikkje. 

Arrangør: Nordhordland Røde kors i samarbeid med Alver Frivilligsentralar

Påmelding er stengt
Flere kalenderoppføringer
2024 © Manger Frivilligsentral