Torsdag 9 Mars 2023
Kl. 14:00 - 15:30, Formannskapssalen på kommunehuset på Manger
- uten tittel -
Manger Frivilligsentral arrangerer gruppereiser saman med Norsk Tur. I 2023 set vi opp to turar. Den første er i mai/juni og går til Telemark, den andre er til Spania i oktober. Møtet vert på kommunehuset på Manger, tysdag 21.mars kl 13.00. Det serverast betasuppe til alle som kjem. Vi ynskjer difor påmelding til møtet. Du kan melde deg på ved å fylle ut eit enkelt skjema her. Dersom du får problem, så kontakt frivilligsentralen på 453 27 048

Manger Frivilligsentral arrangerer gruppereiser saman med Norsk Tur. I 2023 set vi opp to turar:

  • Telemark 29.mai – 4.juni. Turen går med danskebåten via Hirtshals til Kristiansand. Deretter vert det buss til Straand Hotell i Vrådalen. Her bur vi to netter, med innlagt slusetur på Telemarkskanalen. Buss tilbake til Bergen.
  • Spania 10.-24.oktober. To veker på solkysten Costa Blanca, eit par timar frå Alicante, ligg Albir. Her skal vi nyte sol og varme i to veker. Det vert mogleg å melde seg på dagsutflukter. 

Det er frivillige reiseguider med på begge turane, men alle som melder seg på må kunne klare seg sjølve utan hjelp. Ta kontakt med Frivilligsentralen på 45 32 70 48, eller sjå vår heimeside www.manger.frivilligsentral.no for meir informasjon.  

Påmelding er stengt
Flere kalenderoppføringer
2024 © Manger Frivilligsentral